kezdőlap

Ajánlatkérés/Üzenetküldés/Kapcsolatfelvétel


Üdvözöljük!

A munkaerő-kölcsönzés olyan foglalkoztatási forma, amely Magyarországon, a ’90-es évek végén jelent meg. A rendszerváltás után a gazdasági átalakulás igényelt egy rugalmas, hatékony munkaerő gazdálkodási módszert, amely segíti a versenyszféra szereplőit abban, hogy a munkaerőt a lehető leggazdaságosabb módon használja fel.

A hirtelen növekvő munkaerőigény, esetlegesen kialakuló szabadság, betegség, szezonális munka esetén gyors megoldást jelent. Csökkenthetőek a szabadságok és a táppénzes állományok negatív hatásai.
Megszűnik a toborzásra, kiválasztásra és az egyéb adminisztrációs feladatokra fordított munkaórák és költségek túlnyomó része, illetve megszűnik a bérelszámolás adminisztrációs terhe. Az így felszabadult erőforrások átcsoportosíthatóak más célokra.

A munkaerő kölcsönző cégek naprakészek a foglalkoztatással kapcsolatos jogszabályi és adózási változásokkal, és ez által a kölcsönbevevőt is informálja ezekről, így megszűnnek a munkaügyi jogviták.

Alkalmazásának legfőbb indoka a költséghatékony foglalkoztatás, amelynek részleteiről személyes egyeztetés szükséges.  
A szolgáltatások szabad áramlásának uniós elve alapján bármely EGT tagállamban bejegyzett társaság folytathat munkaerő-kölcsönzést, ennek az a feltétele, hogy a kölcsönző cég a saját állama joga szerint jogszerűen működjön.

Cégünk 1997-ben kezdte meg tevékenységét és van jelen a munkaerõ-kölcsönzési piacon.

A folyamatos fejlõdésnek köszönhetõen mára jelentõs alkalmazotti létszámmal, megbízható, pontos, precíz munka végzésére alkalmas munkatársakkal tudunk megrendelõink rendelkezésére állni.

Üzletpolitikánk része, hogy ügyfeleink minden munkaerõ igényét gyorsan, az elvárásoknak megfelelõ kvalitásokkal rendelkezõ munkavállalókkal teljesítsük.